С VARICOBOOSTER ще имате гладки крака и здрави вени!

Varicobooster е първото средство срещу разширени вени и решаването на всички свързани с това заболяване симптоми, който успешно обединява в себе си иновативен състав с активни елементи и високата им активност. Благодарение на средство е силно, а най-важното е доказана в хода на клинични изпитвания ефективност.
При разработването на формулата на препарата Varicobooster не са използвани консерванти, парфюми, оцветители, така че в състава се намират само полезни и естествени съставки:

  • Гинко-билоба - Вещества, съдържащи се в плодовете на това дърво, активират кръвообращението в големи съдове и малки знанието, допринасят за регенерацията на увредените клетки, ускорява процеса на обмяната на веществата, а също и повишават тонуса на кръвоносните съдове, което ги прави издръжливи и еластични.
  • Троксерутин - Това вещество спомага за намаляване на подпухналостта, облекчаване на възпаления, предпазва от разкъсване на капилярите, а също така облекчава тежестта с крака след тежки трудови ежедневието.
  • Етерични масла - Екстракти от кокос, лимон и соеви поддържа оптимален воден баланс в слоеве на епидермиса, премахване на сухота на кожата, предотвратява появата на пукнатини, насищане на клетките на полезни вещества, нормализира функцията на мастните и потните жлези.
  • Екстракт от листа на бреза и див кестен - Тези компоненти определят тежестта и умората в краката, намаляване на отоците и болката, убива болестотворни бактерии, спомагат за бързото зарастване на малки рани, укрепване и повишаване на тонуса на стените на кръвоносните съдове, което ги прави по-издръжливи и еластични.
  • Пчелен мед - Вещества, съдържащи се в меда, допринасят за облекчаване на възпаления и подпухналостта, помагат по-бързо да лекуват рани и пукнатини в кожата.
  • Пелин, коприва, лайка, мента - Тези билкови растения, също така спомагат за зарастването на рани и микротрещин, се борят с вредните бактерии, облекчава възпалението и подпухналостта, премахване на умората и болката в краката.

Кремове като VaricoBooster премахват необходимостта от оперативна намеса и предлагат алтернативен начин за безкръвно лечение на състоянието. Настоящият продукт предлага качество, бързо действие и разумна цена, за да ви позволи да се погрижите нежно за здравето на вашите крака.
Според оценките, дадени за действието на крема VARICOBOOSTER, той:

  • Нормализира работата на венозните клапи – укрепва ги, възстановява нервните връзки и подобрява подхранването им; с това се нормализира посоката и интензитета на кръвообращението.
  • Укрепва ендотелния слой на кръвоносните съдове – при болестно състояние, броят на ендотелните мъртви клетки се увеличава, което изтънява кръвоносните съдове. VARICOBOOSTER укрепва ендотелния слой, с което прави съдовете по-силни и по-еластични. Това действие на крема е една отлична профилактика срещу варикоза.
  • Намалява активността на тромбоцитите – препаратът нормализира количеството на имунни клетки в организма и спира излизането на бели кръвни клетки.

Продължителността и ефективността на курса на лечение е индивидуална и зависи от степента на развитие на заболяването. Среден курс за прилагане на крем, след който ефектът става визуално се вижда, е 1.5 – 2 седмици.

 

Крем за разширени вени Varicobooster

 

Най-добрата цена за крем за разширени вени в България

 

Varicobooster

Hondrocream - remède efficace pour le traitement de l'ostéochondrose
Collamask - la maschera viso antirughe perfetta per ogni occasione
Bioretin - le masque anti-âge que vous recherchiez - avis, utilisation, prix, où acheter

Back to home page